hm-elektro.png
 
 
 

 70 19 83 00
24/7 vaktordning!

firmapost@hmelektro.no 
Vi er alltid på nett!

Telefonsentraler

Profesjonelle telefonløsninger fra LG-Nortel

IP telefoni er dagens standard for effektiv kommunikasjon.
Alle våre telefoniløsninger støtter denne teknologien.

LG-Nortel produserer 2 forskjellige telefoniplattformer.

iPECS

iPECS er et IP basert telefonsystem som gir en unik fleksibilitet for
firmaer med flere avdelinger.

iPECS har mange telefonifunksjoner som standard med innebygd voicemail, mobil extension og avansert callsenter med nummer i køen til både innringere og callsenteragentene.

PC Sentralbord for LG-Nortel sine telefonsystemer

Effektiv samtalehåndtering sikrer at samtaler betjenes på en profesjonell måte.

Et PC basert sentralbord gir en bedre oversikt og kan knytte seg opp mot kalendersystemer, kontaktdatabaser og mobilnett slik at samtaler betjenes raskt og effektivt. Avhengig av behov leverer vi 2 forskjellige PC baserte ekspedientsystemer.

Ez Attendant fra LG-Nortel
LG-Nortels ekspedientsystem blir integrert i systemene og får dermed direktetilgang til
tjenester i telefonsystemet som dag og nattstilling og programmering av telefonboken.

Miralix OfficeOperator
PC sentralbordet fra danske Miralix passer for større kunder som ønsker kalender integrering. Nytt er tilpassning mot Telenor sitt mobilnett som også gir opptatt status for mobile brukere. I tillegg får ansatte Miralix PhoneMonitor som viser kollegers status. Med IP LDK er de fleste tjenester standard. Mobile Extension, mobiltelefonen integreres i telefonsystemet. 

Ta kontakt så tar vi gjerne en gjennomgang og foreslår en løsning tilpasset Deres behov.

Aktuelt
  EL-SJEKK Kontroll av elektrisk anlegg Elektriske årsak er på toppen av tabellen i brannårsaker i boliger iflg brannvernforening. Som boligeier er du ansvarlig for brannsikkerheten. Ved jevnlige elkontroller kan du gjøre mye for å redusere brannrisikoen. HM Elektro AS utfører el-sjekk/el-kontroll på både private boliger og bedrifter/ næringsbygg. El-sjekk er en kontroll av det elektriske anlegget i din bolig for å sikre at det er trygt å bruke – samt vurdere om det er en risiko for brann.Hva innebærer en el-sjekk? Det første vi gjør er å sjekke for varmegang i ledninger og sikringer. Vi måler også etter jordfeil, og om elektrisk utstyr som skal være jordet er tilkoblet jordete kontakter. I tillegg sjekker vi om det er jording i lamper og stikkontakter og at det er nok kurser i anlegget med tanke på fare for overbelastning. Vi tar også en del stikkprøver og sjekker tilkoblinger i stikkontakter, brytere, koblingspunkt og i lamper. Er det downlights i anlegget sjekker vi også disse da det har vært mye varmegang og branner pga feil montering og bruk. VI sjekker brannvarslingsanlegg, hvis du har den. Der vi eventuelt finner feil kommer vi med forslag på utbedringer. Du får rapport etter el-sjekk iflg NEK 405-2  Vi utfører EL-sjekk i bolig til fastpris: EL-sjekk av leiligheter kr 1 500,- inkl. mva EL-sjekk av enebolig der det er ett anlegg kr 2 250.- inkl. mva * Prisen er inkl. kjøring inntil 20 km. Ta kontakt om du ønsker el.kontroll i bedrifter/ næringsbygg

En del av Hareid Group

HM Elektro AS er en del av Hareid Group. Vi holder til i Langevåg og har over 20 ansatte som jobber innenfor bolig, industri og næring.

Målet er å holde alle oppdatert til enhver tid for å kunne levere det siste og det beste som finnes på markedet innen de forskjellige områder.

HAREIDGROUP.COM

firmapost@hmelektro.no 
Vi er alltid på nett!

 70 19 83 00
24/7 vaktordning!

Våre gode leverandører!