hm-elektro.png
 
 
 

 70 19 83 00
24/7 vaktordning!

firmapost@hmelektro.no 
Vi er alltid på nett!

Fiber - motorveien for datatrafikk og TV-bilder

Som en av de første i Norge har HM Elektro AS blitt sertifisert fiberinstallatør.

Dette innbærer at vi har nødvendig kunnskap om valg av riktig fiber i alle sammenhenger, at vi har utstyr og verktøy til å skjøte og teste alle fiberskjøter -plugger og -konnektorer og at vi kan utføre de aller fleste fiberjobber på en profesjonell og fagmessig riktig måte.

HM Elektro AS utfører nå alle typer arbeid med fiberkabler for datatrafikk, f eks. sveising av kabler som må skjøtes, sveising av pigtails for avslutning i fiberpaneler, skjøting og konnektering av fiber.

Vi måler og dokumenterer dette i ettertid.
For å utføre disse jobbene har vi en topp moderne utstyrspakke bestående flere sveisemaskiner og måle- og testutstyr.

Fiber til hjemmet?

Tafjord Kraft er nå i full gang med å rulle ut den røde tråden.

Fiber hjemme gir deg helt andre muligheter enn med tradisjonell kabel, nå kan alle som blir tilknyttet får datasignal med høye hastigheter, sylskarpe TV bilder og telefoni. Alt fra samme leverandør.

Les mer her.

Hva er Optisk fiber?

Optisk fiber er, av alle i bransjen i Europa, uavhengig av område og land, betegnet som den teknologien som vil bli benyttet til all kommunikasjon, fra nå og langt inn i fremtiden. En fiberoptisk kabel formidler lyssignaler i stedet for strømpulser. Dette gir enorm hastighet og kapasitet, sammenliknet med de kablene som tradisjonelt har vært brukt til telefon- og kabel-TV-signaler. Dessuten er driftssikkerheten mye bedre.

Aktuelt
  EL-SJEKK Kontroll av elektrisk anlegg Elektriske årsak er på toppen av tabellen i brannårsaker i boliger iflg brannvernforening. Som boligeier er du ansvarlig for brannsikkerheten. Ved jevnlige elkontroller kan du gjøre mye for å redusere brannrisikoen. HM Elektro AS utfører el-sjekk/el-kontroll på både private boliger og bedrifter/ næringsbygg. El-sjekk er en kontroll av det elektriske anlegget i din bolig for å sikre at det er trygt å bruke – samt vurdere om det er en risiko for brann.Hva innebærer en el-sjekk? Det første vi gjør er å sjekke for varmegang i ledninger og sikringer. Vi måler også etter jordfeil, og om elektrisk utstyr som skal være jordet er tilkoblet jordete kontakter. I tillegg sjekker vi om det er jording i lamper og stikkontakter og at det er nok kurser i anlegget med tanke på fare for overbelastning. Vi tar også en del stikkprøver og sjekker tilkoblinger i stikkontakter, brytere, koblingspunkt og i lamper. Er det downlights i anlegget sjekker vi også disse da det har vært mye varmegang og branner pga feil montering og bruk. VI sjekker brannvarslingsanlegg, hvis du har den. Der vi eventuelt finner feil kommer vi med forslag på utbedringer. Du får rapport etter el-sjekk iflg NEK 405-2  Vi utfører EL-sjekk i bolig til fastpris: EL-sjekk av leiligheter kr 1 500,- inkl. mva EL-sjekk av enebolig der det er ett anlegg kr 2 250.- inkl. mva * Prisen er inkl. kjøring inntil 20 km. Ta kontakt om du ønsker el.kontroll i bedrifter/ næringsbygg

En del av Hareid Group

HM Elektro AS er en del av Hareid Group. Vi holder til i Langevåg og har over 20 ansatte som jobber innenfor bolig, industri og næring.

Målet er å holde alle oppdatert til enhver tid for å kunne levere det siste og det beste som finnes på markedet innen de forskjellige områder.

HAREIDGROUP.COM

firmapost@hmelektro.no 
Vi er alltid på nett!

 70 19 83 00
24/7 vaktordning!

Våre gode leverandører!