hm-elektro.png
 
 
 

 70 19 83 00
24/7 vaktordning!

firmapost@hmelektro.no 
Vi er alltid på nett!

Orion 700
nobo_orion700.jpg

Orion 700 benytter seg av radiosignaler, og kan dermed plasseres hvor som helst i huset. Orion 700 kan styre de fleste elektriske varmekilder, lys og andre elektriske produkter, og dermed bidra til lavere strømforbruk og betydelig snillere el-regninger.

Orion 700 sender signaler til mottakere som slår apparater av og på, eller regulerer temperaturen mellom ulike ønskede nivå. På den måten senkes strømforbruket, samtidig som du hele tiden har optimal innekomfort.

Dagens moderne gjennomstrømningsovner, har lav overflatetemperatur og er sikret mot overoppheting. Temperaturen på overflaten holdes lav selv når ovnen går for fullt, fordi det er først og fremst luften inne i ovnen som varmes opp og sendes ut i rommet fra fronten av ovnen. Dette gir jevnere varmefordeling i rommet, og du unngår ubehagelig lukt fra brent støv. Siden veggen ovenfor ovnen blir mindre utsatt for varmluft, reduseres risikoen for misfarging av veggen. Alle ovnene leveres både for fast montasje eller med ledning og plugg for stikkontakt. Alle ovnene til Glamox og Nobø kan
tilkobles direkte til leverandørens styringssystem, via en plug-in mottaker.

Aktuelt
  EL-SJEKK Kontroll av elektrisk anlegg Elektriske årsak er på toppen av tabellen i brannårsaker i boliger iflg brannvernforening. Som boligeier er du ansvarlig for brannsikkerheten. Ved jevnlige elkontroller kan du gjøre mye for å redusere brannrisikoen. HM Elektro AS utfører el-sjekk/el-kontroll på både private boliger og bedrifter/ næringsbygg. El-sjekk er en kontroll av det elektriske anlegget i din bolig for å sikre at det er trygt å bruke – samt vurdere om det er en risiko for brann.Hva innebærer en el-sjekk? Det første vi gjør er å sjekke for varmegang i ledninger og sikringer. Vi måler også etter jordfeil, og om elektrisk utstyr som skal være jordet er tilkoblet jordete kontakter. I tillegg sjekker vi om det er jording i lamper og stikkontakter og at det er nok kurser i anlegget med tanke på fare for overbelastning. Vi tar også en del stikkprøver og sjekker tilkoblinger i stikkontakter, brytere, koblingspunkt og i lamper. Er det downlights i anlegget sjekker vi også disse da det har vært mye varmegang og branner pga feil montering og bruk. VI sjekker brannvarslingsanlegg, hvis du har den. Der vi eventuelt finner feil kommer vi med forslag på utbedringer. Du får rapport etter el-sjekk iflg NEK 405-2  Vi utfører EL-sjekk i bolig til fastpris: EL-sjekk av leiligheter kr 1 500,- inkl. mva EL-sjekk av enebolig der det er ett anlegg kr 2 250.- inkl. mva * Prisen er inkl. kjøring inntil 20 km. Ta kontakt om du ønsker el.kontroll i bedrifter/ næringsbygg

En del av Hareid Group

HM Elektro AS er en del av Hareid Group. Vi holder til i Langevåg og har over 20 ansatte som jobber innenfor bolig, industri og næring.

Målet er å holde alle oppdatert til enhver tid for å kunne levere det siste og det beste som finnes på markedet innen de forskjellige områder.

HAREIDGROUP.COM

firmapost@hmelektro.no 
Vi er alltid på nett!

 70 19 83 00
24/7 vaktordning!

Våre gode leverandører!